Piepschuim letters en logo´s.

Piepschuim letters en logo’s zijn zeer geschikt als langdurige of tijdelijke decoratie of reclame-uiting. Van piepschuim kan bijna alles geproduceerd worden. Het materiaal is makkelijk te snijden waardoor we 3D vormen en letters kunnen maken ofwel BLOW-UPS. Het lichte EPS en XPS-polystyreen schuim is gemakkelijk te bevestigen aan een muur, een wand in een beursstand, in winkel en etalage, hal van een kantoorpand "BRANDING" . Het is zelfs mogelijk om het materiaal aan buiten aan de gevel te hangen. Wij leveren uw letters of logo in elke gewenste kleur, dit gebeurt met een verf op waterbasis of een sterke polyurea coating voor buiten gebruik en in principe kan elke RAL of PMS kleur benaderd worden.
Lees verder en bekijk de voorbeelden die wij verzameld hebben om een indruk te krijgen welke mogelijkheden wij bieden met piepschuim en de afwerking daarvan.


Binnen Basics
Logo uit piepschuim. Logo uit piepschuim. Logo uit piepschuim. Logo uit piepschuim. Opvallend in etalage. Logo uit piepschuim. Piepschuim letters verlicht. Piepschuim letters 3D.Bewerkt
piepschuimletters piepschuimletters roestlook piepschuimletters piepschuimletters Piepschuim letters met een kleuring. Piepschuim letters met een kleuring. Piepschuim letters met een kleuring. Piepschuim letters met een kleuring. Piepschuim letters op piepschuim. piepschuimletters


Piepschuim met front
Piepschuim letter met kunststoffront. Piepschuim letter met perspexfront. Piepschuim letter met spiegelfront. Piepschuim letter met foliefront.
Stapel piepschuim in studio


Onze Piepschuim letters en logo's worden gemaakt van standaard wit polystyreen schuim, EPS 200 of EPS graniet (grijs/graniet) en het dichter van structuur XPS hardschuim.
Het EPS materiaal is een blok waarvan platen of vormdelen worden gesneden tot platen en vele willekeurige vormdelen, zoals letters en logos. Zijn uw letters of logo groter dan het blok dan worden de delen aan elkaar geplakt. XPS hardschuim is door zijn dichtere structuur ideaal te gebruiken voor decoraties die een strakkere uitstraling nodig hebben. XPS letters en logo's worden gesneden uit platen. Uw piepschuim letters en logo’s kunnen wij geheel naar wens uit voeren in bijna elk formaat en ontwerp.Kantoorramen deels beplakt met zandstraaleffectfolie, voor meer privacy.


Wij kunnen uw piepschuim letters of logo's in alle mogelijke kleuren leveren.
Voor binnen, of tijdelijk gebruik wordt het materiaal met een verf op waterbasis gespoten in de gewenste kleur, PMS of RAL.
Voor buiten of in openbare ruimtes wordt polyurea gebruikt. Dat is een 2-componenten (zonder oplosmiddelen) coating systeem. De dikke en harde beschermingslaag heeft een zeer goede weerstand tegen slijtage, weersinvloeden, en is hufterproef. Na deze behandeling kunnen de letters gespoten worden in iedere gewenste kleur. De structuur van piepschuim blijft natuurlijk wel zichtbaar.
piepschuimletters met goudenfront.


Omdat piepschuim een zacht materiaal is kan het snel beschadigen. Dat kunnen we oplossen door er een front op te lijmen. Het versterkt de voorkant(zichtkant) en geeft een mooie uitstraling aan het materiaal.
Piepschuim wordt gebruikt als basis, de zijkanten worden gekleurd en de voorkanten kunnen voorzien worden van de volgende frontmaterialen:
• kunststof/acrylaat
• materiaal voorzien full-colourprint
• metaal (aluminium, rvs, rvs-look, chroom, koper, brons enz.)

Boven