Lichtreclame.

Lichtreclame is aandacht vestigen! Lichtreclame, mag allicht gezien worden. Zoals u hier onder ziet proberen wij uw uitstraling er overdag ook net zo bijzonder er uit te laten zien als 's avonds wanneer de lichtreclame meer opvalt. Uw reclame is namelijk onze reclame. Doosletters zijn populair en kunnen op meerdere manieren licht uitstralen direct en indirect. We spreken van indirect wanneer de verlichting via de achterkant komt. We kunnen niet duidelijk genoeg zijn "Beletteron ontwerpt en monteert".

Stap nu over op led-lichtreclame! Juist nu de energiekosten stijgen.
Vervang daarom nu uw lichtreclame door led-lichtreclame, uw tl- voor led buizen en verdien snel de kosten terug.
Stop met teveel betalen voor uw lichtreclame, stap over op leds.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

Doos- en gevelletters

Doosletters met energie zuinige LED-verlichting.

Doosletters zijn driedimensionale letters of logo's en zijn momenteel de meest populaire reclame-uiting wanneer we het hebben over buitenreclame maar zijn voor binnen ook geschikt. Doosletters hebben een luxe en onafhankelijke uitstraling en passen vaak in de architectuur van een pand, omdat ze zicht op de achterliggende gevel bieden. Verder zijn doosletters uitstekend uit te lichten door energiezuining en onderhoudsarme Led-verlichting. De aluminium en kunststof profielen van de doosletters worden gesporten in elke gewenste (RAL)kleur, vorm en letterhoogte. Uiteraard is onverlicht of indirect verlicht ook mogelijk. klik op foto voor vergroting en meer...

Nu ook een extreem platte doosletters met een optimale lichtverdeling. In diverse kleuren en profielen! Doosletters met energie zuinige LED-verlichting.

Lichtbakken

Lichtbakken plat en haaks op de gevel,

Lichtbakken is een veel gebruikte reclame-uiting omdat de bakken in diverse vormen en maten gemaakt kunnen worden. Verder kan het aluminium profiel in (RAL)kleuren gespoten worden passend bij uw huissstijl, pand en/of boodschap. Nog een voordeel is dat er enkel en dubbelzijdige lichtbakken zijn en dus ook haaks op de gevel kunnen. Lichtbakken kunt u zowel buiten als binnen uw bedrijfspand gebruiken. De bakken worden van stevig materiaal gemaakt, zijn onderhoudsarm en kunnen tegen weer en wind. De verlichting kan met TL lampen of led.
Een led "Light Emitting Diodeis" (lichtuitstralende diode) is een energiezuinige en duurzame vorm van verlichting.

Stap nu over op led-lichtreclame! Juist nu de energiekosten stijgen. Of vervang uw TL-buizen voor led "buizen".
Vervang daarom nu uw lichtreclame door led-lichtreclame, en verdien snel de kosten terug.
Stop met teveel betalen voor uw lichtreclame, stap over op leds.

Neon

Neon buis,

Neonlicht wordt opgewekt door een gasontlading in een buis gevuld met neon of een ander edelgas, dat in de buis aanwezig is. Door verschil in spanning ontstaat een hoger energielevel waardoor het gas een karakteristiek zichtbaar licht uitzendt. We spreken van neonlamp voor alle lampen die volgens het bovenstaande principe werken. Door de buis waarin het gas zich bevindt allerlei vormen en kleuren te geven, kunnen uiteenlopende figuren gevormd worden. In de reclame-industrie wordt neonverlichting op grote schaal toegepast. Op de wereldtentoonstelling van 1893 in Chicago maakte het publiek voor het eerst kennis met neonreclame. Hieronder een van onze toepassingen.

Metalen gespoten letters op afstandhouders voorzien van LED verlichting aan de achterkant, voor indirect licht. Zeer geschikt voor binnen! Doosletters met energie zuinige LED-verlichting.

Boven