Spandoeken | Banieren | Vlaggen | Markiezen.

Als beletteringsbedrijf leveren wij spandoeken of projectdoeken, steigerdoeken, banieren, banners, vlaggen en markiezen in uiteenlopende maten en kwaliteiten. Onze "doeken" zijn geschikt voor allerlei toepassingen, denk aan evenementen/beurzen, bouwlokaties, tijdelijke reclameboodschappen, voor op de tennisbaan (baandoeken), akties of een sfeerbeeld aan uw pand.

Spandoeken

Spandoek in RALkleur gepoedercoat frame, bij Koudijs Amstelveen.

Spandoeken of projectdoeken en steigerdoeken leveren wij in uiteenlopende maten en kwaliteiten, gespannen in een op maat gemaakt aluminium frame. Onze doeken zijn geschikt voor allerlei toepassingen, denk aan evenementen, beurzen, bouwlokaties, sportvelden, tijdelijke reclameboodschappen/akties of een sfeerbeeld aan uw pand. Het aluminium frame zorgt voor een professionele en moderne uitstraling. U kunt kiezen voor wisselende korte of lange termijn boodschappen in een permanent eventueel in frame. Vooral voor tijdelijke oplossingen is dit een ideaal medium.
Kenmerken : In het oog springend aluminium frame | Stormvast en scheurvrij doek | Moderne uitstraling | Full colour bedrukt doek. Het doek kan ook dubbelzijdig bedrukt worden.

tennisbaandoeken

Banieren

Banier in RVS banierenset

Banier betekent vaandel en zorgt er voor dat uw klanten u eenvoudig en snel vinden omdat de RVS banierenset haaks op de gevel gemonteerd worden. Ze hebben een zeer exclusieve uitstraling en in combinatie met verlichting heeft u ook in het donker een opvallende eyecatcher! De RVS baniersets zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar en de doeken kunt u in iedere gewenste lengte bestellen (max 250cmx80cm). De doeken worden (full-color) bedrukt dat kan enkel- of dubbelzijdig.

Markiezen|Zonwering

Markiezen

Vlaggen

Zeefdrukvlaggen,

De is vlag een heel levendig reclamemedium. Het is een fiere drager van uw reclameboodschap en steekt overal met kop en schouders bovenuit. De vlag wordt gebruikt als representatieve vaandeldrager van een bedrijf, als promotiemiddel of als kleurrijke vaandel tijdens een sportevenement. Er zijn vele toepassingen mogelijk.
Uw vlaggen zijn uw visitekaartje. De dragers van uw reclameboodschap. En wij zorgen ervoor dat de vlaggen met uw bedrijfsnaam of reclameboodschap kleurrijk en opvallend in de top of aan/voor de gevel hangen.
Er zijn niet alleen vele toepassingen van vlaggen mogelijk, maar u kunt ook kiezen uit diverse afmetingen, doeksoorten en doeksterkten. De vele variaties in formaat, bedrukking en doek maken vlaggen tot een medium met ongekende mogelijkheden.
Vlaggen uit de mast vanaf windkracht 6! Kijk hier hoe hard het bij u gaat waaien..

Boven