Handelsdrukwerk en full-colour.

Beletteron ontwerpt logo's en een bijpassende huisstijl. Naast uw "reclame-uitingen" passen wij als allround signbureau deze huisstijl toe op uw visitekaartjes, briefpapier, facturen, enveloppen etc. Uw huisstijl is het "beeld" waar uw onderneming voor staat en wekt vertrouwen. Een ander belangrijk doel van de huisstijl is het zorgen voor herkenning. Denk aan de HEMA en Coca-Cola (letters en kleur). Wij vernieuwen/verbeteren van uw bestaande logo & huisstijl waarin imago, uitstraling van uw onderneming voorop staat.

Full-colours.

Full-colour carwrap.

Full colour of full color druk/print is een proces waarbij de kleuren opgebouwd worden uit de vier basis kleuren CMYK, met deze kleuren kunnen bijna alle kleuren nagebootst worden. Full colour printing is een ontwikkeling met oneindig veel mogelijkheden. In onze branche wordt vaak vinyl (zelfklevende folie) gebruikt. Vinyl stickers zijn ideaal voor langdurig en duurzaam gebruik. Om een buitenkwaliteit te garanderen wordt een hoogwaardig laminaat gebruikt tegen b.v. verkleuring en krassen zodat u er van op aan kunt dat uw boodschap nog lang te zien zal zijn. De langdurig klevende "full-colour" kan op bijna iedere ondergrond gebruikt worden en is daarom een goede reclamevorm.
De full-colour kan volledig op uw wensen worden afgestemd.

Voor een snel en up to date overzicht klik hier.

Stickers.

Zeefdrukstickers met slit en gestanst.

QR Zeefdrukstickers met slit en gestanst. Full-colour geprinte stickers.
Bedrijfskleding.

Sweaters bedrukt met bedrijfslogo in diverse kleuren.

Beletteron levert bedrijfskleding wat bedrukt is door middel van zeefdruk. Zeefdruk is de enige manier om uw opdruk op een goede manier op uw kleding te plaatsen, waardoor wij ook garant kunnen staan voor ons product bovendien is de kleding goed te wassen.

Briefpapier|Enveloppen.

Sweaters bedrukt met bedrijfslogo in diverse kleuren.

FC geprint briefpapier en enveloppen

per set : 500st  €250,00 | 1000st €300,00 (incl. opmaak)
Interesse! Neem contact op.

Visitekaarten.

PVC visitekaartjes. Klik voor meer

Visitekaartjes zouden een goed begin van een gesprek kunnen zijn, neem dus geen genoegen met een minder kaartje terwijl het mogelijk is iets goeds te maken. Wanneer u uw kaartje aan een nieuw kontakt geeft is het het eerste beeld van ze van u of uw bedrijf zien. Moet er dan ook goed uit zien. Dan is uw visitekaartje weer ons visitekaartje. De "traditionale" offset gedrukte op 400 gr ..... visitekaartjes kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden voor een extra eyecatcher..
-Rond of halfrondgehoekt.
-Mat vernis, UV lak dubbelzijdig of enkelezijdig ( achterkant beschrijfbaar) , mat of glansend gelamineerd, mat gelamineerd met spot UV.
-PVC plastic of transparant plastic rondgehoekt als bankpas offset gedrukt.

Zakformaat portfolio.

Zaformaat portfolio,

Heel bijzonder is om visitekaartjes te hebben met verschillende voor- of achterkanten. Dus niet 500 dezelfde kaartjes maar tot 50 verschillende ontwerpen of foto´s op de visitekaartjes. Zo kunt u uw producten of portfolio laten zien. Laat ze zien en beleef veel plezier aan het laten uitzoeken van het leukste, mooiste, doeltreffendste kaartje. Zo blijft het kaartje lang in het geheugen van het contact. Deze optie is full colour geprint op "groen" of classic papier.

Sticky Business Cards.

Zelfklevende visitekaarjes,

Een frisse wind door de traditionele visitekaartjes. Uw kunt al uw gegevens op een label plaatsen zo groot als een visitekaartje (84mmx55mm met ronde hoeken) en plak um waar ie het beste uitkomt of meeste indruk maakt. Uw zou um ook op uw huidige visitekaartje kunnen plakken, omdat er iets veranderd is of voor de afwisseling. Ook hier tot 50 verschillende ontwerpen of foto's. De stickers zijn geprint op duurzaam vinyl met een vernis coating zodat er op geschreven kan worden.

Boven