Raambelettering.

Raambelettering is de kans om uw boodschap duidelijk te maken of te laten zien waar uw pand zich bevindt. Raambelettering in combinatie met een logo en teksten biedt vele mogelijkheden. Deze reclame uiting/decoratie wordt gemaakt met zelfklevende folies. Full-colour stickers of geplotte folie in vorm brengt Beletteron aan op ramen en etalages. Zandstraaleffect folie is erg gewild en mooi te combineren met een unicolour folie voor een zeer luxe uitstraling. Veelal worden raamfolies toegepast in verband met privacy, decoratie en anti-doorloop- c.q. veiligheidsmarkering om het risico op ongelukken te verkleinen. Zo houdt anti-inbraak folie de glasscherven bijeen en anti-splinter folie voorkomt dan glassplinters in bijvoorbeeld de voedselketen komt. En dan natuurlijk de zonwerende folie of isolerende folie houdt de zon buiten en creëert een aangename temperatuur binnen.
Hier onder wat voorbeelden van raambelettering buiten, binnen en gaatjesfolie.


Buiten
Geprinte etched-folie. Geprinte etched-folie. Ramen van huisarts Oud, Amsterdam voorzien van tijdelijke full-colours. Tegen inkijk bij verbouwing maar wel genoeg licht binnen.  Klik voor vergroting. Gevelletters op raam. Raambelettering. Raambelettering. Gevelletters op raam. Gevelletters op raam. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering.Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering.Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering.

Binnen
Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering. Raambelettering.Gaatjesfolie
Gaatjesfolie. Raambelettering. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie. Gaatjesfolie.
Raambelettering buiten


Hiernaast wat voorbeelden van raambeletteringen van Beletteron op ramen van bedrijfspanden, winkels, etalages en huizen met veelal als doel reclame en privacy. Wij gebruiken erkende raamfoliën. Gevel- of freesletters worden tegenwoordig gebruikt om op het raam te plakken voor een geinig 3D effect.
Kantoorramen deels beplakt met zandstraaleffectfolie, voor meer privacy.


In bedrijfspanden wordt gebruik gemaakt van zandstaaleffect folie. De eigenschap van deze folie is dat het wel licht door laat maar je kijkt er niet doorheen. Het doel is vaak privacy en veiligheid.
Beletteron brengt daar waar levensmiddelen worden verwerkt en verpakt de anti-splinterfolie aan om te voorkomen dat glasscherven in het product terecht kunnen komen. Omdat veiligheidsfolie verplicht is daar waar kleine kinderen bijeenkomen, bijvoorbeeld in een kinderdagverblijf brengen wij ook daar deze folie aan. Ernstige verwondingen wordt door deze folie mede voorkomen..


Kantoorramen deels beplakt met zandstraaleffectfolie, voor meer privacy.


Isoleer uw ramen met een energiebesparende folie

De voordelen van energiebesparende en isolerende glasfolie:
-opwaardering van enkel glas naar dubbel glas of van dubbel glas naar hoogrendementsglas
-vermindert het energieverbruik van de airco.
-aanzienlijke energiebesparing en lagere energierekening
-goed voor het milieu.

Toepassingen:
industriële gebouwen, kantoorruimtes, overheidsgebouwen en particuliere woningen.


Rationeel energieverbruik in uw gebouw of woning voelt u dus meteen in uw portemonnee.


Kantoorramen deels beplakt met zandstraaleffectfolie, voor meer privacy.


De freevision of gaatjesfolie die Beletteron gebruikt, bestaat uit 2 dunne folies die samengebracht zijn onder temperatuur. De folie op de voorzijde is wit en bedrukbaar en de folie op de achterzijde is zwart. De zwarte zijde heeft een zelfklevende laag die het mogelijk maakt de samengestelde folie op een venster aan te brengen. De vinyl folie is geperforeerd zodat het venster gebruikt kan worden als drager van de reclameuiting, zonder het zicht van binnen naar buiten te verliezen.

Boven