Autobelettering | Carwrapping.

Reclame op een auto zien we dagelijks om ons heen. Het is zeer uitgebreid. Auto's worden steeds meer gezien als perfecte drager van een reclame boodschap. Grote herkenbaarheid, perfecte uitstraling, unieke indentiteit en goedkoop ten opzichte van andere reclamedragers of media. Dus de ideale versterking van uw imago. Uw auto of bedrijfwagen kan voorzien worden van een belettering van meerdere kleuren folie, reflecterend materiaal en/of full-colours van hoogwaardige kwaliteit. Ook koeriersbedrijven maken gebruik van onze specialiteit autobelettering....

Wanneer gaan we uw auto plakken?

Personenauto's

Personenauto's groot genoeg om een boodschap over te brengen.

Er zijn veel zelfklevende materialen waarmee wij uw auto kunnen beletteren zodat uw autobelettering of carwrapping er professioneel en promotioneel uitziet en u jarenlang plezier heeft van uw autoreclame, ongeacht de weersinvloeden.

Bestelwagens

Autobelettering carwrapping met full-colour.

Onze jarenlange ervaring en kennis zetten wij graag in om uw huisstijl door te voeren in een ontwerp voor uw bedrijfswagen. Wij maken gebruik van huidige technieken en materialen om de belettering er zo uit te laten zien dat uw auto ook uw visitekaartje wordt.

Bestelbussen

Belettering bestelbus ,

Beletteron ontwerpt gratis (bij bestelling) uw autobelettering maar wij werken ook met aangeleverde ontwerpen. Wij werken rechtstreeks voor de klant maar leveren ook aan wederverkopers of ontwerpers.

Bakwagens

De Bakwagen voor Sky Net.

Beletteron heeft beschikking over een proffessionele plakruimte, waar uw auto veilig en schoon staat. Als het nodig is uw auto op lokatie te beletteren doen wij dat ook graag. Tevens is er de mogelijkheid dat wij u auto ophalen en terugbrengen.

Vrachtwagens

Vrachtwagen,

Vrachtwagens hebben letterlijk een groot bereik bieden een enorm oppervlak om de mooiste belettering op te plaatsen. Bij Beletteron kunt u terecht voor full-colour vrachtwagenbelettering of het plaatsen van teksten en een logo, en in indien nodig houden wij ons aan de "retro-reflecterende contourmarkering" regels.

Raceauto's

Beletteron belettert ook raceauto's,

Striping, klassieke startschilden, startnummers zijn een aantal producten die wij voor de racerij leveren en monteren. Snel heeft niet alleen betrekking op de auto's maar ook op het leveren van de betreffende stickers.

Aanhangers|oprijwagens

Aanhanger.

De aanhangwagen voorzien van belettering in uw huisstijl zorgt ervoor dat u niet alleen opvalt onderweg, maar ook als u uw aanhanger op een strategische plek neerzet, bijvoorbeeld bij de bouwmarkt of een andere druk bezochte plek.
Een extra promotiemiddel.

Magneetplaten

Magneetplaten,

Werkt u met freelancers of wilt u niet dag en nacht met reclame rond rijden? Dan zijn magneetstickers een uitkomst als alternatief voor het beletteren van uw auto. De magneetstickers zijn ook ideaal om een tijdelijke actie onder de aandacht te brengen. Magneetplaten leveren wij in de vorm van uw logo of autodeel en kunnen voorzien worden van full-colour prints of van eenvoudige teksten.

Specials

Dakbebelettering voor kever.

Onder deze categorie vallen de (auto)beletteringen die nog niet nog niet genoemd zijn en speciaal zijn. Auto's voor the Oranje Trophy, geblokte autodaken, polyester producten op daken enz...

Boven