Borden.

"Reclame" borden worden voor vele toepassingen gebruikt, zowel binnen als buiten. We zien ze vaak aan gevels, bij sportvelden, bouwprojecten, beurzen ect. De doelstelling van het bord kan bijvoorbeeld een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf/product of bewegwijzering voor de vindbaarheid van uw pand of in uw pand.
De borden zijn duurzaam en afhankelijk van de materiaalsoort geschikt voor binnen en buiten gebruik. Maatvoering ontwerp materiaal keuze vrijwel alles is mogelijk.

Reclameborden

Gevelletters gemonteerd op een bord.

Een reclamebord of naambord aan de gevel is een traditionele manier van een reclameuiting! Beletteron biedt een breed assortiment van reclameborden aan, hierdoor kunt u eindeloos variëren met kleuren, plaatmateriaal en full-colours. Omdat gevelborden vaak permanent zijn, worden deze uitgevoerd in duurzame materialen. Gevelborden worden voorzien van belettering deze kan bestaan uit computergesneden letters uit folie, full-colours, frees- of doosletters al dan niet verlicht.

Beletteron ontwerpt, produceert, monteert en zorgt eventueel voor de nodige vergunningaanvraag.

Sponsoringborden

Sportveldbord van de gemeente Beverwijk.

Een reclamebord is de basis van het sponsorbeleid van een vereniging. Een sponsorbord kost gemiddeld € 100,00 per jaar, een koopje om op te vallen. Beletteron zorgt ervoor dat u op de juiste manier opvalt langs de lijn. Duidelijk, strak en zorgen dat uw bedrijf betrokkenheid uitstraalt voor de sport, want u bent sponsor en geen adverteerder, het is een sportclub en geen advertentiemedium.

Er zijn meer plekken of verenigingen waar sponsoring van toepassing is. Hieronder wat voorbeelden waaraan Beletteron heeft meegewerkt.

beletteron balsponsor DSS
Bewegwijzeringborden

Verkeersborden als bewegwijzering,

Een goede bewegwijzering in een gebouw is om allerlei redenen belangrijk. Een goed en duidelijk uitgevoerde bewegwijzering zorgt voor veiligheid in noodsituaties en een klantvriendelijke uitstraling. Een duidelijke buitenbewegwijziging maakt uw bedrijf zichtbaar. We kunnen uw bewegwijzering voor binnen en buiten naadloos op elkaar aan laten sluiten. Alle bewegwijzeringborden die wij aanbieden, kunnen wij in uw huisstijl leveren.

Klik voor meer...

Openingstijdenborden

traditionele openingstijdenborden.

De mogelijkheden voor openingstijdenborden zijn enorm. Er zijn talrijke traditionele openingstijden op de markt maar een extra logo op de gevel kan geen kwaad. Vraag naar de mogelijkheden om zo duidelijk mogelijk naar buiten te treden.

Road signs

Roadsign.

Verkeers- | Parkeerb.

parkeerbord,

Parkeerborden van aluminium of volkern materiaal hebben wij voor u. Wij kunnen deze voorzien van standaard teksten als: Parkeren bezoekers, Directie, Personeel of parkeerborden met kentekens of we beletteren de parkeerborden afgestemd op de huisstijl/logo van uw bedrijf. De meest gangbare parkeerborden zijn die op paaltjes welke snel zijn te plaatsen en het monteren van de bordjes is eenvoudig te doen.

Duurzame verkeersborden van hoogwaardige kwaliteit wel of niet reflexterend en in allerlei vormen.

verkeersbord

Prijzen | Infoborden

Prijzenbord.

Een geheel in uw stijl en maat gemaakt prijzenbord, zo gemaakt dat een prijsverandering geen probleem is.
Kijk verder voor een speciaal ontworpen veiligheids talenbord voor C&D Foods IJmuiden.
Presentatie|beursborden

Presentatiewand in hal bij Skynet.

Boven