loading

BELETTERON

Details

3D letters

Uw naam blijft hangen! Gefreesde letters en logo's uit diverse materialen, formaten, diktes en (RAL)kleuren. Op een bord of met afstandhouders op de wand is ook een mogelijkheid om nog meer de drie dimensionale uiting naar voren te brengen. Kiest u voor stijlvol en exclusief……..kies dan voor 3Dletters uit RVS in de uitvoeringen goud, zilver of brons, geslepen of spiegel.

Piepschuim

Piepschuim letters en logo’s zijn zeer geschikt als decoratie of reclame-uiting. Van piepschuim kan bijna alles geproduceerd worden. Het lichte EPS en XPS-polystyreen is gemakkelijk te bevestigen aan een muur van een kantoorpand "BRANDING". Wij leveren letters of logo's in elke gewenste kleur, dit gebeurt met een verf op waterbasis in principe kan elke RAL of PMS kleur benaderd worden.

Montage

Onze piepschuim letters en logo’s worden in een montagemal geleverd zodat het heel makkelijk is om het product aan de muur te plaatsen. De kunststof letters en logo’s komen met montage tekening.

PVC Painting

Letters of logo van geschuimd PVC geeft een robuuste uitstraling door de dikte van het materiaal nl 20, 30 en 40 mm. Het materiaal is uitermate geschikt voor binnenreclame. Het geschuimde PVC materiaal is licht van gewicht is door de open structuur, door bewerking wordt het een glad en gesloten geheel. Wij leveren deze letters of logo's ook in elke gewenste kleur, elke RAL of PMS kleur benaderd worden.

Share This Project
Terug naar
Overzicht producten